Tweedaagse organiseren Drenthe

Een meerdaagse training of teambuilding organiseren? In hartje Drenthe, tussen Assen en Hoogeveen, bevindt zich het Hiekerhoes. Het voormalige schooltje biedt een ruime en sfeervolle plek voor een tweedaagse bijeenkomst. Gelegen in het groen, aan de rand van natuurgebied het Hijkerveld biedt het een rustige en inspirerende plek om in alle rust een training of teambuilding te organiseren.
Tweedaagse training of teambuilding in Drenthe

Op zoek naar een ruime en sfeervolle locatie in Drenthe voor uw meerdaagse teambuilding of training? Het Hiekerhoes is centraal gelegen in Drenthe, tussen Assen en Hoogeveen, aan de rand van natuurgebied het Hijkerveld.
Het huis biedt plaats aan maximaal 18 personen en is voorzien van alle faciliteiten. U hebt de beschikking over drie verschillende ruimtes; een grote trainingsruimte, een serre met een lange eettafel en een huiskamer. Rondom het huis is een besloten tuin. Wanneer u het Hiekerhoes huurt dan hebt u altijd het exclusieve gebruik van de locatie, rust en privacy zijn gegarandeerd.
Wij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en verzorgen graag een lekkere lunch en hapjes en drankjes voor u.

Ruime vergaderruimte voorzien van alle faciliteiten
  • Ruime vergaderruimte/ trainingsruimte
  • LED scherm en flipover aanwezig
  • Goede wifi verbinding
  • Aparte ruimtes om in subgroepen te werken
  • Exclusief gebruik van de hele locatie
  • Ruime tuin met veel privacy
  • Bij natuurgebied het Hijkerveld, wandelroutes vanaf de locatie
  • 15 minuten rijden van Assen en Hoogeveen
  • 30 minuten rijden vanaf Groningen
  • Mogelijkheid tot overnachten (max 18 personen)
Vergaderen, teambuilding, trainen in het groen

Tegenover het Hiekerhoes starten wandel- en fietsroutes door het prachtige natuurgebied het Hijkerveld. Tussendoor even lekker de benen strekken en inspiratie opdoen in de natuur.

Het Hijkerveld is één van de meest uitgestrekte natuurgebieden van het Drentse Landschap. Het omvat bossen, heidevelden en vele veenmeertjes.
Grote delen van het Hijkerveld zijn tot in de ijzertijd woongebied geweest van de vroege bewoners van Drenthe. Deze vroege bewoning is terug te vinden in het gebied in de vorm van karresporen, grafheuvels en celtic fields (prehistorische akkers).

Meerdaagse bijeenkomsten

Een meerdaagse training of teambuilding organiseren? Het Hiekerhoes biedt plaats aan 18 personen om te overnachten (9 twee-persoons slaapkamers).
Sluit uw dag af met een diner en geniet ’s avonds van een wandeling over het veld of bij de houtkachel in de gezellige huiskamer.
Na een lekker ontbijt kan de tweede dag weer fris gestart worden.

Tussendoor samen een leuke (teambuilding)activiteit doen? We werken samen met verschillende bedrijven. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee om een geslaagde meerdaagse te organiseren.