Vergaderlocatie

Op zoek naar een ruime en vergaderlocatie of trainingsruimte in een inspirerende omgeving? Het Hiekerhoes is gelegen aan de rand van het Hijkerveld, centraal in Drenthe. Het voormalige schooltje biedt een ruime, lichte en sfeervolle locatie voor vergaderingen, teambuildingen en trainingen.
De hei op!

Vergaderen, teambuilden of trainen in een rustige en ruime locatie in hartje Drenthe. De vergaderruimte biedt plaats aan 20 (carré-opstelling) tot 30 (theateropstelling) personen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten.
Naast de vergaderruimte hebt u de beschikking over de serre en de gezellige huiskamer. Hier kunnen de maaltijden worden genuttigd of er kan in subgroepjes gewerkt worden.
Bij mooi weer biedt de ruime en beschutte tuin de mogelijkheid buiten te zitten. Wanneer u het Hiekerhoes huurt hebt u altijd het exclusieve gebruik van de locatie; rust en privacy gegarandeerd.

  • Ruime vergaderruimte/ trainingsruimte
  • LED scherm en flipover aanwezig
  • Goede wifi verbinding
  • Aparte ruimtes om in groepen te werken
  • Exclusief gebruik van de hele locatie
  • Ruime tuin met veel privacy
  • Bij natuurgebied het Hijkerveld
  • 15 minuten rijden van Assen en Hoogeveen
  • 30 minuten rijden vanaf Groningen
  • Mogelijkheid tot overnachten (max 17 personen)
Vergaderen, teambuilding, trainen en meer

Tegenover het Hiekerhoes starten wandel- en fietsroutes door het prachtige natuurgebied het Hijkerveld. Tussendoor even lekker de benen strekken en inspiratie opdoen in de natuur.
In ons netwerk hebben we diverse teamcoaches en trainers die (desgewenst) uw teambuilding of bijeenkomst kunnen begeleiden. We werken onder andere samen met Margriet Slotman van  Tijd voor Ontwikkeling.

Uw bijeenkomst of teambuilding uitbreiden met een activiteit? Wat suggesties:
* Wandeling met een gids over het Hijkerveld,
* Workshop djembé
* Teambuilding met hulp van paarden
* Mindfullness of yoga sessie
* Fiets puzzelrit in de omgeving

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Meerdaagse bijeenkomsten

Een meerdaagse training of teambuilding organiseren? Het Hiekerhoes biedt plaats aan 17 personen om te overnachten (9 twee-persoons slaapkamers).
Sluit uw dag af met een diner en geniet ’s avonds van een wandeling over het veld of bij de houtkachel in de gezellige huiskamer.
Na een lekker ontbijt kan de tweede dag weer fris gestart worden.

Tussendoor samen een leuke (teambuilding)activiteit doen? We werken samen met verschillende bedrijven. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee om een geslaagde meerdaagse te organiseren.