Vergaderruimte huren Drenthe

/ Vergaderruimte huren Drenthe
Vergaderruimte huren? In hartje Drenthe, tussen Assen en Hoogeveen, bevind zich een ruime en sfeervolle vergaderlocatie, gelegen aan de rand van natuurgebied het Hijkerveld. Een inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen of teambuilding. Het Hiekerhoes is gelegen aan de rand van het Hijkerveld, centraal in Drenthe.
Ruime locatie voor vergaderen trainen en teambuilding

Op zoek naar een ruime en sfeervolle locatie in Drenthe voor uw teamdag, vergadering of teambuilding? Het Hiekerhoes is centraal gelegen in Drenthe, tussen Assen en Hoogeveen, aan de rand van natuurgebed het Hijkerveld.
De vergaderruimte biedt plaats aan 20 a 25 personen en is voorzien van alle faciliteiten, en vanzelfsprekend is er goede wifi.. U hebt de beschikking over drie verschillende ruimtes en een besloten tuin. Wanneer u het Hiekerhoes huurt dan hebt u altijd het exclusieve gebruik van de locatie.

In de huidige situatie, waarin we rekening houden met de maatregelen rondom corona, kunnen er maximaal 12 personen in de vergaderruimte terecht. Op deze manier kunnen we werken volgens de RIVM richtlijnen.

Ruime vergaderruimte voorzien van alle faciliteiten
  • Ruime vergaderruimte/ trainingsruimte
  • LED scherm en flipover aanwezig
  • Goede wifi verbinding
  • Aparte ruimtes om in groepen te werken
  • Exclusief gebruik van de hele locatie
  • Ruime tuin met veel privacy
  • Bij natuurgebied het Hijkerveld
  • 15 minuten rijden van Assen en Hoogeveen
  • 30 minuten rijden vanaf Groningen
  • Mogelijkheid tot overnachten (max 18 personen)
Vergaderen, teambuilding, trainen in het groen

Tegenover het Hiekerhoes starten wandel- en fietsroutes door het prachtige natuurgebied het Hijkerveld. Tussendoor even lekker de benen strekken en inspiratie opdoen in de natuur.

Het Hijkerveld is één van de meest uitgestrekte natuurgebieden van het Drentse Landschap. Het omvat bossen, heidevelden en vele veenmeertjes.
Grote delen van het Hijkerveld zijn tot in de ijzertijd woongebied geweest van de vroege bewoners van Drenthe. Deze vroege bewoning is terug te vinden in het gebied in de vorm van karresporen, grafheuvels en celtic fields (prehistorische akkers).

Meerdaagse bijeenkomsten

Een meerdaagse training of teambuilding organiseren? Het Hiekerhoes biedt plaats aan 18 personen om te overnachten (9 twee-persoons slaapkamers).
Sluit uw dag af met een diner en geniet ’s avonds van een wandeling over het veld of bij de houtkachel in de gezellige huiskamer.
Na een lekker ontbijt kan de tweede dag weer fris gestart worden.

Kiest u voor een geheel verzorgd verblijf? Of gaat u liever zelf kokkerellen samen?
Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee om een geslaagde twee-daagse te organiseren.